0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Калъф за таблет Fire HD 8, Калъф за таблета на Fire 8, Детски калъф Kindle Fire 8 (идеален за 12-ти и 10-то поколение 2022-2020 години) -Универсален защитен калъф за таблети на Fire HD 8-ми и 8

Калъф за таблет Fire HD 8, Калъф за таблета на Fire 8, Детски калъф Kindle Fire 8 (идеален за 12-ти и 10-то поколение 2022-2020 години)

BGN 2.67
Налично за поръчка

Сума

Ultralight и здрав защитен материал не представлява опасност, са идеални за деца и възрастни. 【Сгъваем дизайн Kindle Fire 8 Case】 С дръжка за носене и сгъваеми подкрепа за краката, той може да стои на собствените си два крака отзад и им също може да се сгъва обратно. Сгъваема поставка, завъртане на 90 градуса, дава допълнителна сигурност при хоризонтално гледане или пишете. Забележка : Таблет в комплекта не са включени защитно фолио за дисплея в комплекта не е включена. 【Предварително деколтета в корпуса Fire HD 8】 Деколтета, за да имате лесен достъп до всички бутони, пристанища, четири високоговорителя и задната камера на таблета Fire HD 8 2022 и 2020 година на издаване. 【Чисто нов калъф за таблети Fire HD 8-ми и 8 Plus】 Разработен специално за таблети Fire HD 8 и Fire HD 8 Plus (12/10 поколение, издаване на 2022/2020), не е подходящ и за други модели.Ultralight и здрав защитен материал не представлява опасност, са идеални за деца и възрастни. 【Сгъваем дизайн Kindle Fire 8 Case】 С дръжка за носене и сгъваеми подкрепа за краката, той може да стои на собствените си два крака отзад и им също може да се сгъва обратно.Забележка : .Съвместимост : . Деколтета, за да имате лесен достъп до всички бутони, пристанища, четири високоговорителя и камерата за обратно виждане., също така може да бъде откинута по време на транспортирането. Изработен е изцяло от трайна пяна EVA, мека и безопасна за децата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория