0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Revelry Supply The Drifter - Водоустойчив, Плик за заключване на Пътен раница на колела за разходки на открито, сред природата, за разходки (пушачи)

Revelry Supply The Drifter - Водоустойчив, Плик за заключване на Пътен раница на колела за разходки на открито, сред природата, за разходки

BGN 1.00
Налично за поръчка

Сума

Никога не трябва да се притеснявате за това, че някой открадне портфейла си, лаптоп, i Pad, документи или нещо друго ценно.Тези функции ви позволяват да се съхраняват и да се движат свободно, знаейки, че никой не може да знае, че сте вътре.Размери : 20 "x 13"x 6".Никога не трябва да се притеснявате за това, че някой открадне портфейла си, лаптоп, i Pad, документи или нещо друго ценно. ⭐ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ е ГАРАНТИРАНО - Нашите трайни материали, създадени за дълъг живот.Контур презрамки. В комбинация тези технологии осигуряват водоустойчив всички наши ръчни чанти и безопасността на вашето съдържание в сигурността и сухота.Допълнително има разделител за лаптоп, потайные джобове и меки контур презрамки, което прави тази раница е най-функционална от представените на пазара. ? Заключващи се - всички ципове revelry оборудвани запирающимися глави-ципове, което ви дава възможност да защитите вашите вещи от първа необходимост.Система, карбонови филтри.Разделител за лаптоп.Нашата технология няма равна.В системата карбонови филтри е използван висококачествен активен въглен и синтетичните филтри.Нашата система е замъци имате свобода на избор на замъка, за да гулянок или замък по ваше усмотрение. В комбинация тези технологии осигуряват водоустойчив всички наши ръчни чанти и безопасността на вашето съдържание в сигурността и сухота.Нашата система е замъци имате свобода на избор на замъка, за да гулянок или замък по ваше усмотрение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория