0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Раница за лаптоп LOVEVOOK за жени, 15,6 Чанта за преносим компютър с USB порт, Мода Водоустойчив Раници за Учители, медицински Сестри, Стилни Пътни Чанти, Реколта Раници за ?

Раница за лаптоп LOVEVOOK за жени, 15,6 Чанта за преносим компютър с USB порт, Мода Водоустойчив Раници за Учители, медицински Сестри,

BGN 3.00
Налично за поръчка

Сума

Лек : 1,82 килограм. Този раница за лаптоп подходящ за училище, колеж, пътуване, пътешествия, ежедневна употреба, упражнения и т.Страхотна идея за тези, които имат много електронни устройства.Размер на раницата : 11,5 "L * 17"H * 7,2"D;.Слот за таблет подходящ за лаптоп с диагонал 13,3 инча и i Pad с диагонал от 12,9 инча. ❤Защита на лаптопа❤ - Специално отделение за лаптоп побира лаптоп с размер на екрана до 15,6 инча, идва с еластична лента, предоставящ надеждна защита на вашия лаптоп. Размер : 11,5 "L * 17"H * 7,2"Г.Задни таен джоб плътно прилепнала към тялото на ползвателя. Множество отделения и джобове : .Не е необходимо да се запази power bank е под ръка, че улеснява живота. Това е един прекрасен практичен подарък за вашето семейство, приятели.Трудно е да открадне ценни неща, така че вие не може да го усети.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория