0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Калъф JanCalm за iPhone SE 2022, Калъф за iPhone SE 2020, Калъф за iPhone 8, Калъф за iPhone 7, Държач за карти, RFID Заключване, Защита на камерата, Противоударная Защитно поставка за фолио, из?

Калъф JanCalm за iPhone SE 2022, Калъф за iPhone SE 2020, Калъф за iPhone 8, Калъф за iPhone 7, Държач за карти, RFID Заключване, Защита

BGN 7.99
Налично за поръчка

Сума

(В комплекта не е включена магнитен кола).Това е идеален продукт за защита на обектива на i Phone.(4) Вградена двойна магнитна закопчалка за надеждно затваряне, който ще запази вещите си в безопасност. (3) Каишка за ръка ви позволява лесно да носите със себе си.Вграден магнит : силен магнит остава затворена, за да гарантира сигурността на вашите неща.На гърба На своята практика за телефон има вградена здрава метална плоча, може при необходимост да прикачите смартфон на протоколи устройствения креплению, и вашият телефон ще бъде в безопасност. -Идеален подарък за рожден Ден, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Свети Валентин, Деня на благодарността и Коледа.Прост, но елегантен, добър избор за себе си или любимия човек.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория