0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Sweibow 24-инчови Дълги Къдрави Перуки от Естествена Коса На Дантели, Предварително Выщипанные с Детски коса 180% Плътност 13 × 4 HD, Бесклеевые Перуки, изработени от Човешк?

Sweibow 24-инчови Дълги Къдрави Перуки от Естествена Коса На Дантели, Предварително Выщипанные с Детски коса 180% Плътност 13 × 4 HD,

BGN 79.99
Налично за поръчка

Сума

❤️【Материал перука от естествена коса на дантели 】 : дълги къдрави перуки на дантели от човешка коса 180% плътност, предварително выщипанные от косата на бебето, на 100% изработени от висококачествени необработени бразилски естествена коса, кройка от здрав млад донор, безвредни за кожата. могат да бъдат боядисани, отбелены, подложени на рестайлингу, се изправи, завиты по ваш избор. ☎️ 【Гаранция за обслужване на】 24-часово онлайн-обслужване на клиенти.Тъй като човешката коса представляват перуки с насипни вълнообразни завързана закопчалка, дължина на човешки косъм трябва да е от върха на главата до долната част на косата.Моля, поръчайте косата е малко по-дълго, ако не сте сигурни в това, тъй като те могат да се режат или казано по-кратко.Можете да ги провери, записване на косата и душеше.Q4 : Как да се избегне entanglements или косопад?.По-естествени, повече приличат на кожата на главата на човек.Ние обикновено препоръчваме да използвате по-тъмен цвят, по-светъл. на 100% не съдържа химикали, могат да имат местен аромат на шампоан, но може да бъде отстранен чрез дългосрочна заличаване шампоан и балсам.След като боядисате или обесцвечили косата си, моля, често се грижат за тях.Q1 : това е човешка коса? .Дантелени перуки с масова вълна са изработени от преките перуки, така че при еднаква дължина на перуки с масова вълна ще бъдат по-кратки от 1-2 инча от преките перуки.Професионални възли : броят на дупките на мрежата на единица площ удвоено, по-плътни.Това е човешка коса, така че можете да ги оцветите в професионално отношение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория