0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Чанта-портфейл REEGINCH Samsung Galaxy S22 Ultra, Здрав Калъф-награда от изкуствена кожа с държач за карти, Каишка за китката-гривна, Стойка, Калъф за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G на магнитна за?

Чанта-портфейл REEGINCH Samsung Galaxy S22 Ultra, Здрав Калъф-награда от изкуствена кожа с държач за карти, Каишка за китката-гривна,

BGN 10.13
Налично за поръчка

Сума

【Съвместимост】 : Здрав калъф от веганской на кожата, специално разработен за Samsung Galaxy S22 Ultra с диагонал 6,8 инча.Моля, първо проверете своя модел. 【Пътна запалка】 : Чанта-портфейл за Samsung Galaxy S22 Ultra е оборудван с 10 отделения, за карти + 1 чанта с цип + 1 странично джоб за пари в брой.Можете да вземете своята карта, пари в брой, монети и други малки неща, без да държите при себе си громоздкую чантата си, когато излизате навън. 【Съвместимост с безопасни и безжично зареждане】 : Чанта-портфейл за Samsung Galaxy S22 Ultra сигурно се затваря с помощта на магнитно мъжец.Той е съвместим с безжични честота устройства QI, както и Samsung Pay, Google Pay и други приложения NFC. 【Гривна и поставка】 : Калъф Galaxy S22 Ultra оборудван с подвижен гривната за да се гарантира сигурността на телефона.За да освободи ръката си, калъф може да се сгъва във формата на влакче. 【Направено на съвестта】 : Здрава, екологично и лесно веганская кожата не е опъната и не избледняват с времето.Калъф Samsung Galaxy S22 Ultra предпазва вашия телефон от случайни пръски или падане на земята.Поставка за крака.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория