0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Апертура Това е Фон за душата на детето за момичета Акварельно-Розов Цветен Фон За Снимки 5x3 крак С Цветя За Малки Момичета Вечерни Украса Фотобудка Подпори За Фото?

Апертура Това е Фон за душата на детето за момичета Акварельно-Розов Цветен Фон За Снимки 5x3 крак С Цветя За Малки Момичета Вечерни

BGN 4.79
Налично за поръчка

Сума

4 е Изработен от висококачествен материал, лесно се сгъва, лесен за носене, лесно вешается пряко или естествен начин.Нашият екип от опитни купувачи на модни облекла се състои от най-добрите и най-талантливите, млади или опитни независими дизайнери. На【Материал】 Професионална кърпа за фотография (винил) без джобове, високо качество, ярки цветове и много прозрачен, лек, тънък, удобен за переноске, здрава.Моля, обърнете внимание : 1 с помощта на стойка, скоба или друго фотографско оборудване, изображението ще бъде по-добре.2 За премахване на петна използвайте кърпа, за да избършете фон, без измиване. Моля, избършете петното с влажна кърпа.Ниско тегло и издръжливост.ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : 1 имаме много по-високо търсене на качество и занаяти, и ние винаги проверяваме задники, че нашите клиенти са доволни. Виниловую тъкан не могат да бъдат измити. 3 Размер на продукта : 5 (Ш) х 3 (В) ft / (1,5 х 1 м). На【Дизайн на облекло】 Използването на серия високотехнологични цифрови модели и компютърна печат ефект прави снимките по-истински и цветен.Гаранция за връщане на парите. На 【Удобство за съхранение И носене】 Той ще ви бъде изпратен в сгънат вид, така че могат да се образуват бръчки, за да ги премахнете, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не и сухо гладене.Има различни високотехнологични фонове с цифрово дизайн, които са предназначени за сватби, новородено, рожден ден, детски душ, снимки на стоки, фестивали, оформяне на дипломни, художествен портрет, фото студио, професионален фотограф.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория