0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Влажни и Къдрави Перуки, изработени от Човешка Коса 13x4 HD Прозрачни Дантелени Предни Перуки, изработени От Човешка коса, предварително Выщипанные с Детски коса, Къд?

Влажни и Къдрави Перуки, изработени от Човешка Коса 13x4 HD Прозрачни Дантелени Предни Перуки, изработени От Човешка коса, предварително

BGN 106.13
Налично за поръчка

Сума

Регулируема лента в задната част. ❤ Измерване на дължини : Перука с водна вълна от човешка коса е къдрава фигура, дължина на перука трябва да се оправям, за да се измери от облегалката на главата до долу. Цвят на косата?.Имаме Обемна вълна / Дълбока вълна / Водна вълна / Свободна вълна / Кудрявая вълна по ваш избор. 4 Пити, за по-добро фиксиране на Перука.Перуки на дантели Отпред / 360 Дантелен Перуки от Човешка Коса с детски коса.A1 : Моля, изравнявам и измерете дължината от върха на кичура до върха на косата. ❤ Естествен и удобен за ползване : Перуки от естествена коса на дантели с водна вълна, прозрачно швейцарско дантела и косата плътност 150% го правят по-естествено, когато е оборудван, дишаща и издръжлива дантела материал го прави по-удобно.За чесане на перука е препоръчително да използвате гребен с широки зъбци или на Пръстите на ръцете.Лейси предната част на 13х4.По-комфортно. В средата на Кафява дантела. ❤ Подходящ за случая : това е костюм за вашата сватба и абитуриентски церемония, посещение на почивка и партита, подаръци семейство и приятели и така нататък. ❤ Премиум материал за коса : 100% Необработен бразилски перуки от естествена коса.По причини показва, осветление, околната среда може да има леко отклонение от нормата, моля, преобладаващ вид.Детски коса Наоколо, много естествени и красиви.Q2 : колко време продължи?.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория